Φυτώριο

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΑ-Φυτώριο & Αθλητική Ομάδα

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις τόσο του φυτωρίου όσο και της αθλητικής ομάδας στη χιονοδρομία για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού. Κυριακή 15/01 & 22/01 στο Χ/Κ Πηλίου οι «μικροί» του συλλόγου μετά από αναμονή αρκετών ημερών έκαναν τις πρώτες τους καταβάσεις στο χιόνι με ενθουσιασμό, κέφι & όρεξη!!!

Ειδικότερα, το φυτώριο του συλλόγου, όπου φέτος μετρά 13 συμμετοχές, υπό τις οδηγίες του προπονητή του συλλόγου κ. Ι. Ρήγα, «έκανε» τα πρώτα του slalom στις πίστες του Χ/Κ επιδεικνύοντας ιδιαίτερο ζήλο. Τα «πρωτάκια» του τμήματος με υπομονή και επιμονή είχαν τη πρώτη τους επαφή με το χιόνι & τα πέδιλα του Ski & έκαναν τα πρώτα «γλιστρήματα» στο χιόνι…  

Οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου (Π1-Κ1, Π2-Κ2 (αλπικά) & Snowboard) όπου φέτος μετρά 12 συμμετοχές, έκαναν και αυτοί τις πρώτες τους προπονήσεις υπό την επίβλεψη τόσο του εφόρου χιονοδρομίας του συλλόγου κου Κ. Δαμιανού όσο και του βοηθού προπονητή κ. Στ. Ταστσόγλου. Στόχος τόσο της ομάδος όσο και του συλλόγου είναι η όσο το δυνατόν καλύτερη προετοιμασία των μικρών αθλητών, η απόκτηση εμπειρίας μέσα από τη συστηματική προπόνηση (η ομάδα μετρά μόλις 3 έτη) και η συμμετοχή της στους περιφερειακούς αγώνες των κατηγοριών.

Οι ιδανικές καιρικές συνθήκες, η οργάνωση του Χ/Κ Πηλίου & οι «βοήθειες» από το team του συλλόγου βοήθησαν ώστε να γίνουν δύο «άψογες» προπονήσεις που ενθουσίασαν τους μικρούς αθλητές του συλλόγου.

Για τον αθλητισμό και την ευγενή άμιλλα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού


Εκτύπωση   Email