Εξορμήσεις

Εξορμήσεις

Χ/Κ Bansko 15-16-17.02.2013

Μια επιτυχημένη χιονοδρομική εξόρμηση είχαμε στις 15-16-17 Φεβρουαρίου 2013 για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού & τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία.

Η Σημαία του ΕΟΣ Αλμυρού στα 3.899μ. των Άλπεων

Το διάστημα 13-20 Μαρτίου 2010 μέλη του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού πραγματοποίησαν χιονοδρομική εξόρμηση στο φημισμένο Ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο της Breuil-Cervinia στις Ιταλικές Άλπεις. Το συγκεκριμένο Χ/Κ είναι ένα από τα παλαιότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ιταλίας (περιοχή Val dAosta), βρίσκεται στη «σκιά» του φημισμένου Matterhorn, μιας κορυφής (4.478μ.) που αποτελεί στόχο & σταθμό για πολλούς αναρριχητές ανά τον κόσμο (γνωστή και ως “δόντι του θεού” λόγω του σχήματός της).

Χιονοδρομική Εξόρμηση Χ/Κ Καρπενησίου

Τη Κυριακή 04.3.2012 τα μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία πραγματοποίησαν εξόρμηση στο Χ/Κ Καρπενησίου.

Πρώτη Χιονοδρομική Εξόρμηση - Βασιλίτσα

Τη Κυριακή 07-2-2010 πραγματοποιήθηκε η πρώτη χιονοδρομική εξόρμηση του συλλόγου για τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία, στο Χ/Κ Βασιλίτσας Γρεβενών., με τη συμμετοχή 45 μελών & φίλων του συλλόγου. Τα μέλη του συλλόγου απόλαυσαν τη χιονοδρομία σε ένα "γεμάτο" χιόνι - ξεπερνούσε το ένα μέτρο - χιονοδρομικό κέντρο με ελαφρά χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και με ομίχλη κατά διαστήματα.

Ο ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΟ Χ/Κ BANSKO

Μια επιτυχημένη χιονοδρομική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27/2/2011 από 42 μέλη του συλλόγου στο Χ/Κ Bansko της Βουλγαρίας. Τα μέλη που συμμετείχαν, απόλαυσαν ένα 2ήμερο τουριστικής χιονοδρομίας στις πίστες του χιονοδρομικού - ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα των Βαλκανίων, με σύνολο πιστών 75 Km και υψηλότερο σημείο τα 2.600μ.- με ιδανικές συνθήκες, φρέσκο χιόνι αλλά και ηλιοφάνεια την τελευταία μέρα.

Εξορμήσεις

Ο σύλλογος για τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία, οργανώνει συχνά χιονοδρομικές εξορμήσεις, τόσο σε Χ/Κ του εσωτερικού όσο και Χ/Κ του εξωτερικού. Οι εξορμήσεις αυτές, είτε μονοήμερες είτε πολυήμερες, απευθύνονται τόσο στα μέλη του συλλόγου όσο και στους φίλους του συλλόγου που ασχολούνται με τη χιονοδρομία, με τα μέλη μας νααπολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές συμμετοχής. Οι ημερομηνίες των εξορμήσεων αυτών περιλαμβάνονται στο ετήσιο πρόγραμμα του συλλόγου.