Φυτώριο

Προαγωνιστική – Παρνασσός

Λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη χιονοδρομία είχαμε την Κυριακή 27-03-2011 στο Χ/Κ Παρνασσού – Φτερόλακκα για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού. Εκεί πραγματοποιήθηκε ο αγώνας-κριτήριο της προ-αγωνιστικής ηλικίας στα αλπικά (γεννηθέντες το 2000 & 2001) της νότιας περιφέρειας. Διοργανωτής σύλλογος ήταν ο Ε.Ο.Σ. Αθηνών. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή 12 σωματείων της νότιας περιφέρειας με 81 αθλητές! Ήταν αγώνας σύνθετης τεχνικής και γιγαντιαίας κατάβασης και έγινε στη πίστα Νο 14 του Χ/Κ.

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετείχε στο συγκεκριμένο αγώνα με πέντε (5) αθλητές του {συμμετείχαν οι: Δερβίση Σοφία & Σανοζίδη Εβελίνα (2000) και οι: Μανωλάκη Γιολάντα, Νικοβιώτη Μαρία & Σαρσώνης Ευθύμης (2001)}. Τους αθλητές του συλλόγου συνόδευσαν ο προπονητής του συλλόγου κ. Ρήγας Ι. & ο Πρόεδρος κ. Ζαβός Χρ. με τη συμμετοχή και των γονέων τους. Η παρουσία των «μικρών» αθλητών του συλλόγου στο συγκεκριμένο αγώνα ήταν επιτυχημένη, η κατάταξη όλων είναι το αποτέλεσμα για το σύλλογο αλλά και οι χρόνοι που έγιναν ικανοποίησαν τόσο τους ίδιους όσο και το προπονητή τους. Ήταν μια «γιορτή» των μικρών αθλητών, οι οποίοι απόλαυσαν τον αγώνα και στο τέλος τους απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα και μετάλλια.

 Για το σύλλογο, είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας και δουλειάς που γίνεται τα τελευταία χρόνια, κυρίως με τη δημιουργία και «καλλιέργεια» του φυτωρίου της χιονοδρομίας, τη σωστή εκμάθηση των αθλημάτων της χιονοδρομίας και του «ευ αγωνίζεσθαι» για τα μικρά παιδιά.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή τους και τη προσπάθειά τους.

 Για τον ΕΟΣ Αλμυρού

Ο Πρόεδρος

Χρ. ΖαβόςΕκτύπωση   Email