Εξορμήσεις

Ο ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΟ Χ/Κ BANSKO

Μια επιτυχημένη χιονοδρομική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27/2/2011 από 42 μέλη του συλλόγου στο Χ/Κ Bansko της Βουλγαρίας. Τα μέλη που συμμετείχαν, απόλαυσαν ένα 2ήμερο τουριστικής χιονοδρομίας στις πίστες του χιονοδρομικού - ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα των Βαλκανίων, με σύνολο πιστών 75 Km και υψηλότερο σημείο τα 2.600μ.- με ιδανικές συνθήκες, φρέσκο χιόνι αλλά και ηλιοφάνεια την τελευταία μέρα.

Η διαμονή των μελών σε καινούργιο 4* ξενοδοχείο προσέφερε άνεση και πολυτέλεια, σημαντικό γεγονός η παρουσία νεαρών μελών του συλλόγου που αγαπούν τη τουριστική χιονοδρομία, μελών του Δ.Σ. αλλά και μελών που ακολούθησαν μια χιονοδρομική εξόρμηση, γνώρισαν το Χ/Κ Bansko και «περπάτησαν» στις χιονισμένες πλαγιές του φτάνοντας έως τη κορυφή! Επίσης, όλα τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να δουν και να παρακολουθήσουν από κοντά έναν παγκόσμιο αγώνα στο ski καταβάσεων, στη κατηγορία των ανδρών, με πολλά και «μεγάλα» ονόματα του χώρου, τόσο στην ελεύθερη κατάβαση όσο και στη τεχνική, που πραγματοποιήθηκε το 2ήμερο 26 & 27/2 στο συγκεκριμένο Χ/Κ.

 

Οι συγκεκριμένες εξορμήσεις εντάσσονται στο πρόγραμμα του συλλόγου με σκοπό τη «μαζική» συμμετοχή των μελών του συλλόγου στη τουριστική χιονοδρομία – πέραν των αγωνιστικών τμημάτων – και σε συνδυασμό με χαμηλή τιμή και υψηλές προσφερόμενες υπηρεσίες να ικανοποιούν τα μέλη του συλλόγου και μόνο που ασχολούνται με το χειμερινό αυτό άθλημα.

 

Τέλος, να ευχαριστήσουμε για την άψογη συνεργασία μας, το τουριστικό πρακτορείο Rappos travel που οργάνωσε τη συγκεκριμένη εξόρμηση.

 

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Ο Πρόεδρος

Χρ. Ζαβός


Εκτύπωση   Email