Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας την 31.01.2020, Απολογισμός & Βραβεύσεις

Με μεγάλη συμμετοχή των μελών μας από όλα τα τμήματα, αθλητών αλλά και φίλων του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31.01.2020 το βράδυ

στο καφέ - εστιατόριο "Αρχοντικό" στο δάσος Κουρί Αλμυρού η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα παρουσία και του βουλευτή Μαγνησίας και συντοπίτη μας κ. Χρ. Μπουκώρου, του περιφερειακού συμβούλου κ. Γε. Ζώγα, του δημοτικού συμβούλου κ. Ηλ. Δαλακούρα, του Προέδρου της τοπικής κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργ. Τέφογλου αλλά και μελών-ορειβατών-φίλων του ΕΟΣ Βόλου, ο Αρχιμανδρίτης π. Γεώργιος Γιαννιός ευλόγησε και έκοψε την πίτα μαζί με το Δ.Σ. του συλλόγου και ευχήθηκε υγεία και πολλές δράσεις στον σύλλογο. Ο βουλευτής κ. Μπουκώρος (ξάδερφος του εκλιπόντος μέλους μας & μέλους του Δ.Σ. Χρήστου Μπουκώρου) έκανε ένα σύντομο χαιρετισμό και εξήρε το έργο του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού στον αθλητισμό, το πολιτισμό και το περιβάλλον και ανακοίνωσε και μια μικρή οικονομική ενίσχυση του ιδίου προς το σύλλογο στη μνήμη του ξαδέρφου του. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρ. Ζαβός ευχαρίστησε όλους τους παρεβρισκόμενους για την παρουσία τους και την στήριξή τους προς το σύλλογο και έκανε έναν σύντομο απολογισμό των δράσεων όλων των τμημάτων του συλλόγου για το έτος 2019. Έπειτα το πρόγραμμα περιελάμβανε βραβεύσεις αθλητών που διακρίθηκαν τόσο στην αναρρίχηση (Δημ. Καλλίκας) όσο και στη χιονοδρομία (Ελεον. Βλαμοπούλου), βραβεύσεις των μικρότερων πρωτοεμφανιζόμενων αθλητών σε όλα τα τμήματα καθώς και βραβεύσεις χορηγών - υποστηρικτών του συλλόγου. Στο τέλος και κατά τη διάρκεια μοιράσματος της Βασιλόπιτας το Δ.Σ. παρουσίασε ένα μικρό σε διάρκεια οπτικοακουστικό υλικό (φώτο και βίντεο) από όλες τις δράσεις του συλλόγου περσινές αλλά και προηγούμενων ετών που κέντρισε το ενδιαφέρον όλων! Τυχερός της βραδιάς ο νεαρός Ιορδάνης Δεληζήσης (συμμετέχει σε τμήμα της Χιονοδρομίας) ο οποίος και θα πάρει δώρο σχετικό με το τμήμα του. Του ευχόμαστε υγεία και πρόοδο. Ήταν μια υπέροχη βραδιά, όλοι απόλαυσαν το ποτό/καφέ/φαγητό τους, ανταλλάξαμε απόψεις και ιδέες με χαλαρή διάθεση και κέφι. Είμαστε μια υπέροχη Ομάδα, μια ωραία παρέα... Σας ευχαριστούμε πολύ.

Ευχαριστούμε επίσης το almyrosinfo & τον κ. Κ. Αργυρόπουλο για την κάλυψη της εκδήλωσης & το video αυτής και φυσικά το μέλος μας κ. Δ. Χρήστου και το Ζαχαροπλαστείο "ΕΛΛΗΝΙΚΟΝ" για την υπέροχη Βασιλόπιτα.

(δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο video της εκδήλωσης από το Almyrosinfo.gr  https://www.youtube.com/watch?v=VYT89c2jXQ4&feature=emb_share&fbclid=IwAR3Bdeh3DxcBgL8CmlCCUyN2xCYKuur7ZUBy8EgdK5qCOgLW5Yvq8f-5TSc)

Ε.Ο.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

 


Εκτύπωση   Email