Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χορηγοί
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 6 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Ο σύλλογος για την επίτευξη των στόχων του αλλά και την πραγματοποίηση των δράσεών του προβαίνει σε συγκεκριμένες ενέργειες (σύμφωνα πάντα με το καταστατικό του) οι οποίες σκοπό έχουν να εξασφαλίσουν τους απαραίτητους πόρους για τη λειτουργία του. Έτσι εκτός των ετήσιων συνδρομών των μελών του (άρθρο 11) εκδίδει περιοδικά και ημερολόγια (άρθρο 32γ), οργανώνει εορτές και εκδηλώσεις (άρθρο 32δ), επιχορηγείται από κρατικά αλλά και νομικά πρόσωπα ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου (άρθρο 32ε), αλλά και αποδέχεται δωρεές και κληρονομίες (άρθρο 32στ) είτε από φυσικά πρόσωπα είτε από νομικά πρόσωπα όπως ορίζει ο νόμος.

Έτσι λοιπόν ο σύλλογος έχει αναπτύξει και προβάλει ένα πρόγραμμα χορηγιών (φυσικών ή νομικών προσώπων) όπου μέσα από τις δωρεές αυτών χρηματοδοτεί τις δράσεις του και προβάλει το έργο του. Η συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερων χορηγιών- δωρεών για το σύλλογο, θα βοηθήσει τα μέγιστα, τόσο για τους σκοπούς όσο και την ίδια την επιβίωση του συλλόγου στις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που διανύουμε.

Χορηγοί

Μεγάλοι Χορηγοί

"Αρχοντικό" Αν. Δεληζήσης & ΣΙΑ ΟΕ (Δάσος Κουρί)
Δήμος Αλμυρού Μαγνησίας

Χορηγοί

Ελαιουργίαι Μαγνησίας ΑΕ (Πυρηνελαιουργείο)
ΗΛΙΑΣ ΝΑΚΟΣ Α.Ε. (Ηλ. Συσκευές - Έπιπλα - Εξοπλισμός)
Αsderakis Hotels - LAODAMIA, PROTESSILAOS
ΣΤΕΦΑΝΗΣ Ο.Ε. (Σίδερα-Μέταλλα-Χρώματα)
ΑΦΟΙ ΜΠΑΖΗ Ο.Ε. (Ελαστικά Michelin)
EKO ΚΑΥΣΙΜΑ - Μ.Καρκαλιάς
Almyrosinfo.gr

 

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος