Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Φυτώριο :: Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Αγωνιστική Χιονοδρομία, Χ/Κ Πήλιο
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 138 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Φυτώριο

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του, τηρώντας το καταστατικό του και συμμετέχοντας στην τότε Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας – Ορειβασίας (Ε.Ο.Χ.Ο.) καλλιεργούσε τα αθλήματα της χιονοδρομίας.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Αγωνιστική Χιονοδρομία, Χ/Κ Πήλιο

Ξεκίνησαν από τις 04.01.2020 και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και κάθε Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις του τμήματος αγωνιστικής χιονοδρομίας του συλλόγου στο Χ/Κ Πηλίου.

Ήδη έως τις 02.02.2020 με σύμμαχο τον καιρό στο Πήλιο ο σύλλογος είχε κάνει έξι εξορμήσεις/προπονήσεις για τους μικρούς των φυτωρίων. Μια γεμάτη χρονιά από πλευράς συμμετοχών παρά τις δυσκολίες του καιρού και τις "ισχνές" χιονοπτώσεις για φέτος.  Φυτώρια, προαγωνιστική, αγωνιστική, προπονητές, συνοδοί & μέλη του ΔΣ & του συλλόγου είναι κάθε Σαββατοκύριακο εκεί πάνω στο βουνό έτοιμοι για προπόνηση αλλά και διασκέδαση. "Γεμάτες" και φέτος οι ομάδες από συμμετοχές των μικρών μας φίλων με όρεξη για μάθηση & παιχνίδι. Φέτος ο σύλλογος μετρά πέντε τμήματα, φυτώριο1 (αρχαρίων), φυτώριο2 (δευτεράκια), φυτώριο3 (προχωρημένοι μικροί), προαγωνιστική (αστεράκια) & αγωνιστική κατηγορία (συμμετέχοντες σε αγώνες) τα οποία υπό την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών - γυμναστών, οι τρεις είναι καθηγητές φυσικής αγωγής - παιδαγωγοί (δύο εξ αυτών με ειδικότητα χιονοδρομίας) & δύο βοηθούς - αθλητές ΑΓΕΝ του συλλόγου, μαζί με τους συνοδούς αυτών και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου συνθέτουν μια πολύ δυνατή ομάδα για σίγουρο αποτέλεσμα! Αναμένοντας περισσότερο χιόνι στο Χ/Κ Πηλίου για να συνεχίσουμε τον αθλητισμό μας, με την άψογη συνεργασία της διοίκησης του Χ/Κ Πηλίου, κάθε Σαββατοκύριακο οι ομάδες του συλλόγου με μισθωμένο λεωφορείο, συνέχεια της καλής μας συνεργασίας με το τουριστικό τμήμα του ΚΤΕΛ Μαγνησίας - Magnesia Travel, θα ανεβαίνουν στο βουνό για να μυηθούν τα "μυστικά" και τις τεχνικές της χιονοδρομίας - αλπικά αγωνίσματα. Παράλληλα ευελπιστούμ στις αρχές του Μάρτη όπως και πέρυσι ο σύλλογος να καταφέρει να λειτουργήσει και πάλι το τμήμα εκμάθησης ενηλίκων, για τα μέλη του, μια επιτυχημένη περσινή προσπάθεια που άρεσε και έφερε στο Χ/Κ Πηλίου πολλά από τα μέλη μας. Ήδη το ενδιαφέρον μεγάλο... Για μικρούς και μεγάλους υπάρχει πλέον η εμπειρία, όρεξη για δουλειά και σίγουρο αποτέλεσμα! Ευχόμαστε σε όλους καλή χρονιά, υγεία, πολύ χιόνι στο βουνό χωρίς τραυματισμούς. #EOSAlmyrouTeam#SkiTeam#FamilyTeam#SkiingWithUs#AddictedToSkiing#It'sSnowTime#

Ε.Ο.Σ. ΑΛΜΥΡΟΥ

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος