Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Φυτώριο :: Χ/Κ Πήλιο, Φυτώρια, Προαγωνιστική, Αγωνιστική, Προπονήσεις 1ος-2ος.2019
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Φυτώριο

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του, τηρώντας το καταστατικό του και συμμετέχοντας στην τότε Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας – Ορειβασίας (Ε.Ο.Χ.Ο.) καλλιεργούσε τα αθλήματα της χιονοδρομίας.

Χ/Κ Πήλιο, Φυτώρια, Προαγωνιστική, Αγωνιστική, Προπονήσεις 1ος-2ος.2019

Ξεκίνησαν (από 06/1) και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και ρυθμό οι προπονήσεις των τμημάτων της χιονοδρομίας του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Φυτώριο1 (πρωτάκια), φυτώριο2 (δευτεράκια), φυτώριο3 (οι έμπειροι), προαγωνιστική και αγωνιστική ομάδα συνθέτουν τη φετινή δύναμη στα χιόνια του συλλόγου μας. Μέγιστη συμμετοχή για φέτος (ξεπεράσαμε τις 42 συμμετοχές) με το κάθε τμήμα να αριθμεί περί τα 8 - 9 παιδιά! Αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς των τελευταίων ετών που γίνεται στον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού, από διοίκηση, προπονητές, συνοδούς & μέλη. Όλοι σαν μια ομάδα δουλεύουν μεθοδικά για το καλύτερο αποτέλεσμα, για ευτυχισμένες "φατσούλες" στα χιόνια αλλά και για τους αθλητές που επιθυμούν να κάνουν τη μέγιστη προσπάθεια στις πίστες των καταβάσεων. Κάθε Σαββατοκύριακο λοιπόν με μισθωμένο λεωφορείο από τον Αλμυρό δίνουμε το παρόν στο Χ/Κ Πηλίου όπου φέτος από νωρίς μας έκανε το "χατήρι" να είναι γεμάτο χιόνι για τους αθλητές μας... Άψογη και η συνεργασία μας με το προσωπικό και τη διοίκηση του Χ/Κ με στόχο πάντα το καλύτερο αποτέλεσμα. Με τελικό στόχο τους αγώνες για τους μικρούς αθλητές μας τόσο στο τέλος Φεβρουαρίου όσο και Μάρτιο. Συνεχίζουμε με μεθοδικότητα, πρόγραμμα και στόχους, Team EOS Almyrou! Ski with Us!

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας 

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος