Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Φυτώριο
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 10 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Φυτώριο

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού από τα πρώτα χρόνια δημιουργίας του, τηρώντας το καταστατικό του και συμμετέχοντας στην τότε Ελληνική Ομοσπονδία Χιονοδρομίας – Ορειβασίας (Ε.Ο.Χ.Ο.) καλλιεργούσε τα αθλήματα της χιονοδρομίας.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού - Αγωνιστική Χιονοδρομία, Χ/Κ Πήλιο

Ξεκίνησαν από τις 04.01.2020 και συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και κάθε Σαββατοκύριακο οι προπονήσεις του τμήματος αγωνιστικής χιονοδρομίας του συλλόγου στο Χ/Κ Πηλίου.

Περισσότερα...

 

Χ/Κ Πήλιο, Φυτώρια, Προαγωνιστική, Αγωνιστική, Προπονήσεις 1ος-2ος.2019

Ξεκίνησαν (από 06/1) και συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και ρυθμό οι προπονήσεις των τμημάτων της χιονοδρομίας του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Περισσότερα...

 

Αγων.Χιονοδρομία-Κύπελλο & Π.Α.Χ. Παμπαίδων-Παγκορασίδων (Σέλι & Παρνασσός)

Αγωνιστική παρουσία και με τους "μικρούς" του συλλόγου μας είχε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετέχοντας τόσο στον αγώνα Κυπέλλου στο Χ/Κ Σελίου στις 24/2 όσο και στον αγώνα Π.Α.Χ. στο Χ/Κ Παρνασσού στις 31/3.

Περισσότερα...

 

Χιονοδρομία-Χ/Κ Πήλιο-Προπονήσεις Φυτωρίων & Αθλητών

ΕΟΣ Αλμυρού-Αγωνιστική Χιονοδρομία: Καλή Σεζόν! Ξεκίνησαν στις 10/12/16 & συνεχίζονται έως και σήμερα στο Χ/Κ Πηλίου οι προπονήσεις φυτωρίων & αθλητών του συλλόγου.

Περισσότερα...

 

Φυτώρια Χιονοδρομίας 2016-2017 / Εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές (14/11 έως 12/12/16) για τα τμήματα φυτώριων χιονοδρομίας του ΕΟΣ Αλμυρού (περίοδος Δεκ. 2016 - Απρ. 2017).

Περισσότερα...

 

Χιονοδρομία - Έναρξη προπονήσεων, Χ/Κ Πήλιο

Έναρξη προπονήσεων των τμημάτων της Χιονοδρομίας (φυτώρια & αθλητές) του συλλόγου είχαμε στις 09.01.2016 στο Χ/Κ Πηλίου.

Περισσότερα...

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος