Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Εξορμήσεις
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Χ/Κ Bansko 15-16-17.02.2013

Μια επιτυχημένη χιονοδρομική εξόρμηση είχαμε στις 15-16-17 Φεβρουαρίου 2013 για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού & τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία.

Περισσότερα...

 

Χιονοδρομική Εξόρμηση Χ/Κ Καρπενησίου

Τη Κυριακή 04.3.2012 τα μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία πραγματοποίησαν εξόρμηση στο Χ/Κ Καρπενησίου.

Περισσότερα...

 

Ο ΕΟΣ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΟ Χ/Κ BANSKO

Μια επιτυχημένη χιονοδρομική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε στις 25-26-27/2/2011 από 42 μέλη του συλλόγου στο Χ/Κ Bansko της Βουλγαρίας. Τα μέλη που συμμετείχαν, απόλαυσαν ένα 2ήμερο τουριστικής χιονοδρομίας στις πίστες του χιονοδρομικού - ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον σύγχρονα των Βαλκανίων, με σύνολο πιστών 75 Km και υψηλότερο σημείο τα 2.600μ.- με ιδανικές συνθήκες, φρέσκο χιόνι αλλά και ηλιοφάνεια την τελευταία μέρα.

Περισσότερα...

 

Η Σημαία του ΕΟΣ Αλμυρού στα 3.899μ. των Άλπεων

Το διάστημα 13-20 Μαρτίου 2010 μέλη του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού πραγματοποίησαν χιονοδρομική εξόρμηση στο φημισμένο Ιταλικό χιονοδρομικό κέντρο της Breuil-Cervinia στις Ιταλικές Άλπεις. Το συγκεκριμένο Χ/Κ είναι ένα από τα παλαιότερα χιονοδρομικά κέντρα της Ιταλίας (περιοχή Val dAosta), βρίσκεται στη «σκιά» του φημισμένου Matterhorn, μιας κορυφής (4.478μ.) που αποτελεί στόχο & σταθμό για πολλούς αναρριχητές ανά τον κόσμο (γνωστή και ως “δόντι του θεού” λόγω του σχήματός της).

Περισσότερα...

 

Εξορμήσεις

Ο σύλλογος για τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία, οργανώνει συχνά χιονοδρομικές εξορμήσεις, τόσο σε Χ/Κ του εσωτερικού όσο και Χ/Κ του εξωτερικού. Οι εξορμήσεις αυτές, είτε μονοήμερες είτε πολυήμερες, απευθύνονται τόσο στα μέλη του συλλόγου όσο και στους φίλους του συλλόγου που ασχολούνται με τη χιονοδρομία, με τα μέλη μας νααπολαμβάνουν χαμηλότερες τιμές συμμετοχής. Οι ημερομηνίες των εξορμήσεων αυτών περιλαμβάνονται στο ετήσιο πρόγραμμα του συλλόγου.

 

 

Πρώτη Χιονοδρομική Εξόρμηση - Βασιλίτσα

Τη Κυριακή 07-2-2010 πραγματοποιήθηκε η πρώτη χιονοδρομική εξόρμηση του συλλόγου για τα μέλη του που ασχολούνται με τη τουριστική χιονοδρομία, στο Χ/Κ Βασιλίτσας Γρεβενών., με τη συμμετοχή 45 μελών & φίλων του συλλόγου. Τα μέλη του συλλόγου απόλαυσαν τη χιονοδρομία σε ένα "γεμάτο" χιόνι - ξεπερνούσε το ένα μέτρο - χιονοδρομικό κέντρο με ελαφρά χιονόπτωση κατά τη διάρκεια της ημέρας αλλά και με ομίχλη κατά διαστήματα.

Περισσότερα...

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος