Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: Ε.Ο.Σ Αλμυρού-Αγωνιστική Χιονοδρομία, Παρνασσός στις 20/1 & 22-23/2 2020
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 5 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

Ε.Ο.Σ Αλμυρού-Αγωνιστική Χιονοδρομία, Παρνασσός στις 20/1 & 22-23/2 2020

Συμμετοχή στην αγωνιστική δράση είχαμε για τους αθλητές του συλλόγου μας στο Χ/Κ Παρνασσού

στις 20/1 με τον 1ο αγώνα της κατηγορίας Παίδες - Κορασίδες 1 αλλά και στις 22 & 23/2 με τους αγώνες 2o Κύπ. (FIS) Π-Κ1 και την Προαγωνιστική κατηγορία ΠΑΜ-ΠΑΓ της νότιας Περιφέρειας. Στις 20/1 ο σύλλογός μας συμμετείχε με τρείς (3) αθλητές του στον 1ο ουσιαστικά αγώνα της σεζόν με τους αθλητές μας να κάνουν για πρώτη φορά εμφάνιση στην κατηγορία αυτή έχοντας κάνει λίγες προπονήσεις. Όμως η εμπειρία του αγώνα και το αγωνιστικό τερέν ήταν το κέρδος σε αυτή τους την συμμετοχή. Συμμετείχαν οι αθλητές: Μόρφη Ε. Τέντα Α. & Παπακυρίλλου Αλ. με τους δύο τελευταίους να παίρνουν κατάταξη. Συνοδοί των αθλητών ήταν οι κ.κ. Μόρφης  Π. & Παπαδόπουλος Π. Στις 22 & 23/2 είχαμε και πάλι αγωνιστική δράση στο Χ/Κ Παρνασσού με τους αγώνες 2o Κυπ. Π-Κ1 (FIS) και την προαγωνιστική κατηγορία ΠΑΜ-ΠΑΓ με διοργανωτές συλλόγους τους Ε.Ο.Σ. Αθηνών & Λάρισας. Την 1η ημέρα στη κατηγορία Π-Κ1 και στην γιγαντιαία κατάβαση συμμετείχαμε με τον αθλητή μας Παπακυρίλλου Αλέξανδρο ο οποίος τερμάτισε επιτυχώς τον αγώνα 28/38. Στην κατηγορία ΠΑΜ-ΠΑΓ την 1η ημέρα (Slalom-Combi) συμμετείχαμε με δύο αθλητές, εκκίνησαν οι Κεφαλάς Θ. & Κουτουβάλας Α. με δύσκολες καιρικές συνθήκες αλλά επιτυχές αποτέλεσμα, ενώ την 2η ημέρα (Giant Slalom) και με "τέλειες" καιρικές συνθήκες αγωνίστηκαν πέντε (5) μικροί αθλητές μας οι: Μόρφη Ελ. Τζανή Ι. Βαζούρας Δ. Κεζμετζής Α. & Κουτουβάλας Α. όλοι επιτυχώς τερματίσαντες με τους  Τζανή Ι. & Κουτουβάλα Α. να παίρουν την καλύτερη κατάταξη. Σημαντική εμπειρία για όλους σε ένα βουνό με διαφορετικό τερέν και απαιτήσεις. Το 2ήμερο των αγώνων στελέχη και γονείς συνόδευσαν τους μικρούς μας αθλητές, αρχηγός της αποστολής ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χρ. Ζαβός με προπονητή τον κ. Π. Παπαδόπουλο. Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια με υγεία.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγων. Χιονοδρομίας   

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος