Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: 2o Κύπελλο Παίδων-Κορασίδων, Παρνασσός 2 & 3.03.2019
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 19 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

2o Κύπελλο Παίδων-Κορασίδων, Παρνασσός 2 & 3.03.2019

Στο Χ/Κ Παρνασσού στις 2 & 3 Μαρτίου 2019 έγινε ο αγώνας του 2ου Κυπέλλου (FIS) κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων της Ε.Ο.Χ.Α. με διοργανωτές τους συλλόγους Ε.Ο.Σ. Ασπρών Σπιτιών & Σ.Χ.Ο. Αράχωβας.

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμμετείχε μόνο την ημέρα στους αγώνες (Slalom) με 4 αθλητές του, 3 στην κατηγορία Π1-Κ1 (συμμετείχαν οι: Έφη Μόρφη, Νικ. Λαγός & Μάρ. Τρύφωνος) και 1 στην κατηγορία Π2-Κ2 (συμμετείχε ο Χρ. Βολιώτης). Αν και οι αγωνιστικές συνθήκες (καιρικές) ήταν καλές, το χιόνι που έπεσε την προηγούμενη νύχτα δεν βοήθησε να έχουμε έναν καλό/σκληρό αγωνιστικό στίβο και αυτό δεν βοήθησε πολλούς από τους αθλητές. Πολλές οι συμμετοχές από τους συλλόγους (είχαμε και παρουσία παιδιών από την Κύπρο και την Αργεντινή), ομαλά κύλησε ο αγώνας και μέσα στα χρονικά πλαίσια που προβλέπονταν. Όσον αφορά τον σύλλογό μας, η παρουσία των αθλητών μας ήταν κυρίως για την εμπειρία και την συμμετοχή. Η έλλειψη αγώνων ήταν εμφανής, η απειρία τους (και οι τρεις στη κατηγορία Π1-Κ1 αγωνίστηκαν για πρώτη φορά) φάνηκε στο slalom με αποτέλεσμα και σε συνδιασμό με τον "δύσκολο" αγωνιστικό χώρο να έχουμε πτώση, "χάσιμο" πόρτας και μη τερματισμό. Το ίδιο συνέβει και την κατηγορία Π2-Κ2 όπου και εκεί είχαμε πτώση στην 1η διαδρομή για τον αθλητή μας. Κρατάμε την παρουσία και την προσπάθεια και συνεχίζουμε με στόχο τον Πανελλήνιο αγώνα στο Πισοδέρι περί τις 25/3. Δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eox.gr/%ce%b1%ce%bb%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c/nea-alpikou/2%ce%bf-%ce%ba%cf%8d%cf%80%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%bf-%cf%80-%ce%ba/

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας   

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος