Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: Πήλιο 8 & 9.02.2019, Προαγωνιστική Νότιας Περιφέρειας
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 8 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

Πήλιο 8 & 9.02.2019, Προαγωνιστική Νότιας Περιφέρειας

Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Πηλίου ο αγώνας της προαγωνιστικής κατηγορίας (ΠΑΜ-ΠΑΓ, γεννηθέντες 2007 & 2008) της νότιας Περιφέρειας σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Χ.Α.

με διοργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. Το παρόν έδωσε και σε αυτόν τον αγώνα ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού με 7 αθλητές του την 1η ημέρα (αγώνισμα Combi) και 5 αθλητές του την 2η ημέρα (αγώνισμα GS). Πιο δύσκολες οι καιρικές συνθήκες την 1η αγωνιστική ημέρα με ομίχλη και κρύο και με συμμετοχή 54 αθλητών & αθλητριών από 10 σωματεία. Όμως η 2η αγωνιστική ημέρα ήταν η "τέλεια" μέρα για αθλητές, συνοδούς,  προπονητές, γονείς, κριτές και όποιον άλλο βρέθηκε στο βουνό των Κενταύρων, στο Χ/Κ Πηλίου. Τέλειο χιόνι, ηλιοφάνεια και φυσικά τέλειες αγωνιστικές συνθήκες για τους νεαρούς αθλητές που το απόλαυσαν και σίγουρα ευχαριστήθηκαν αυτόν το αγώνα. 64 οι συμμετοχές από 11 σωματεία την 25η αγωνιστική ημέρα και όλα πήγαν σύμφωνα με το πρόγραμμα και ο αγώνας τελείωσε χωρίς καμία καθυστέρηση. Οι απονομές που ακολούθησαν για τους μικρούς αθλητές ήταν η επιβράβευσή τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν. Για την ιστορία να αναφέρουμε τους νικητές της 1ης & 2ης ημέρας: Combi 08/2, Αγόρια: 1. Παλάντζας Β.(ΛΑΡ), 2. Αγοραστίδης Δ. (ΛΑΡ), 3. Σπηλιώτης Γ. (ΣΑΧΟΠ), Κορίτσια: 1.Σκλατινιώτη Ευ. (ΣΑΧΟΠ), 2. Σμπίλη Αν. (ΠΑΤΡ), 3. Γκοντουρα Μα. (ΒΟΛ). GS 09/2, Αγόρια: 1. Παλάντζας Β. (ΛΑΡ), 2. Σπηλιώτης Γ. (ΣΑΧΟΠ), 3. Αγοραστίδης Δ. (ΛΑΡ), Κορίτσια: 1. Σκλατινίωτη Ευ. (ΣΑΧΟΠ), 2. Ζίκου Ελ. (ΛΑΡ), 3. Φιλιππίδη Ειρ. (ΣΑΧΟΠ). Όσον αφορά τον σύλλογό μας, για τους μισούς από τους συμμετέχοντες ήταν η πρώτη τους εμπειρία από αγώνα, συμμετείχαν οι: Δίπλα Δέσποινα, Τέντα Αφροδίτη, Παπακυρίλλου Αλέξανδρος (2007), Βαζούρας Δημήτρης, Μόρφη Ελευθερία, Κεζμετζής Αντώνης & Τζώρτζης Νεοπτόλεμος (2008) με τον Παπακυρίλλου Αλέξανδρο από τα αγόρια να καταλαμβάνει την 16η θέση (από 32) στο GS και την Τέντα Αφροδίτη από τα κορίτσια να τερματίζει στην 23η θέση (από 32) στο GS. Ευχόμαστε σε όλους καλή αγωνιστική συνέχεια με υγεία.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος