Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: ΕΟΣ Αλμυρού-Αγων.Χιονοδρομία-2ο ΚΥΠ.& ΠΑΧ ΑΓΕΝ (Παρνασσός & Πισοδέρι)
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

ΕΟΣ Αλμυρού-Αγων.Χιονοδρομία-2ο ΚΥΠ.& ΠΑΧ ΑΓΕΝ (Παρνασσός & Πισοδέρι)

Ο Σύλλογος φέτος συμμετείχε τόσο στο 2ο Κύπελλο FIS ΑΓΕΝ (Apollo Cup) στο Χ/Κ Παρνασσού - Φτερόλακα (04/3) όσο και στον αγώνα Π.Α.Χ. FIS ΑΓΕΝ στο Χ/Κ Βίγλας Πισοδερίου (24/3).

Στον 1ο αγώνα μας, του 2ου Κυπέλλου ΑΓΕΝ στη Φτερόλακα Παρνασσού, οι καιρικές συνθήκες (δυνατοί άνεμοι) δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή αγώνα τη 1η & 2η μέρα, ενώ τη 3η μέρα έγινε το αγώνισμα του Slalom όπου η αθλήτριά μας Ταστσόγλου Ιωάννα-Αφροδίτη κατέλαβε την θέση! Με καλύτερες καιρικές συνθήκες έγινε ο αγώνας  Π.Α.Χ. στο Χ/Κ Πισοδερίου στις 24/3. Εκεί είχαμε παρουσία με δύο αθλήτριές μας, στις γυναίκες με την Βλαμοπούλου Ελεονώρα-Μαρία και στις έφηβες με την Ταστσόγλου Ιωάννα-Αφροδίτη στο αγώνισμα της γιγαντιαίας κατάβαση GS. Έτσι λοιπόν είχαμε τα εξής αποτελέσματα: στις γυναίκες η Βλαμοπούλου Ε. αν και έκανε μια πολύ καλή πρώτη διαδρομή δεν κατάφερε να τερματίσει τη δεύτερη διαδρομή και δεν πήρε κατάταξη! Όμως στις έφηβες, η σταθερή αξία που λέγεται Ταστσόγλου Ιωάννα κατάφερε για ακόμα μια φορά να ανέβει στο βάθρο τερματίζοντας στη θέση δίνοντας άλλη μια διάκριση στο σύλλογο. Έτσι λοιπόν με τη συμμετοχή μας σε έναν αγώνα Π.Α.Χ. ΑΓΕΝ έκλεισε μια καλή χρονιά για το σύλλογο, με πολλές συμμετοχές, σημαντικές εμπειρίες αλλά και διακρίσεις και σίγουρα οι "μικροί" που ακολουθούν είναι η παρακαταθήκη του ΕΟΣ Αλμυρού...

 

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγων. Χιονοδρομίας

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος