Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: Αγωνιστική Χιονοδρομία Π-Κ, Πήλιο-Καλάβρυτα-Παρνασσός-Πήλιο
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 54 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

Αγωνιστική Χιονοδρομία Π-Κ, Πήλιο-Καλάβρυτα-Παρνασσός-Πήλιο

Με πολλές συμμετοχές στη πρωτάθλημα της Ε.Ο.Χ.Α., κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων, συνέχισε ο σύλλογος την αγωνιστική του παρουσία και φέτος.

Η αρχή έγινε στο Χ/Κ Πηλίου, 1ο Κύπελλο Π-Κ 20 & 21/2, όπου την 2η μέρα των αγώνων συμμετείχαμε με 4 αθλητές μας (Θεοδωρίδης Κ. Π2 & Βολιώτης Χρ. Μουστρούφης Δ. Σελανίκης Βα. Π1). Στη κατηγορία των Π1 την καλύτερη θέση κατέλαβε ο αθλητής μας Σελανίκης Βασίλειος (12ος) ενώ στη κατηγορία των Π2 ο αθλητής μας Θεοδωρίδης Κων/νος δεν κατάφερε να τερματίσει μετά από πτώση. Συνέχεια είχαμε στο Χ/Κ Καλαβρύτων και στο 3ο Κύπελλο Π-Κ (3ήμερο 17-18-19/2) όπου συμμετείχαν οι αθλητές μας Σελανίκης Βασίλης & Βολιώτης Χρήστος με τη συνοδεία του προπονητή μας κ. Παπαδόπουλου Παύλου. Την 1η μέρα στο αγώνισμα του GS ο Σελανίκης Β. κατέλαβε την 16η θέση ενώ ο Βολιώτης Χρ. δεν τερμάτισε τη διαδρομή του, η 2η μέρα στο SL ήταν "κακή" για τους αθλητές μας διότι τεχνικά λάθη τους έβγαλαν άκυρους στη διαδρομή τους ενώ την 3η μέρα & πάλι στο GS έχαμε κατάταξη και για τους δύο αθλητές, όπου ο Σελανίκης Β. κατέλαβε την 15η θέση ενώ ο Βολιώτης Χρ. την 24η. Η συνέχεια δόθηκε στο Χ/Κ Παρνασσού, 2ο Κύπελλο Π-Κ, FIS CHI 10 & 11/3, όπου και πάλι η ομάδα μας με 3 αθλητές (Βολιώτης Χρ. Λαγός Ν. Σελανίκης Β.) συνοδεία του προπονητής μας των Π-Κ κ. Παπαδόπουλου Π. έλαβε μέρος: την 1η μέρα στο αγώνισμα του GS με την εξής κατάταξη: Σελανίκης 21ος, Βολιώτης 29ος & Λαγός 34ος ενώ την 2η μέρα στο αγώνισμα του SL είχαμε καλύτερα αποτελέσματα και κατάταξη φέροντας τους: Σελανίκη Β. 12ο & Βολιώτη Χρ. 21ο. Η σειρά των αγώνων μας "έκλεισε" στο Χ/Κ Πηλίου και στον αγώνα Π.Α.Χ. της κατηγορίας Π2-Κ2 όπου αθλητής μας Θεοδωρίδης Κων/νος κατέλαβε τη τιμητική 20η θέση (με δύσκολες καιρικές συνθήκες). Ήταν μια δύσκολη χρονιά χωρίς πολλές προπονήσεις για τους αθλητές μας στη κατηγορία των Παίδων - Κορασίδων αλλά με αυταπάρνηση έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό και συμμετείχαν στους αγώνες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα τόσο για τους ίδιους όσο και για το σύλλογο! Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε υγεία & πρόοδο!

 

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος