Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα :: Έναρξη Προπονήσεων Χιονοδρομίας την 20.1.2018 Χ/Κ Πήλιο
Greek English French German Italian Russian
Χορηγοί 2016
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

Έναρξη Προπονήσεων Χιονοδρομίας την 20.1.2018 Χ/Κ Πήλιο

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις των φυτωρίων, της προαγωνιστικής & της αθλητικής ομάδας του τμήματος αγωνιστικής χιονοδρομίας του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Την 20.01.2018 στο Χ/Κ Πηλίου μικροί και μεγάλοι έδωσαν το παρόν! Εξοπλισμός, διάθεση, προσμονή, και όρεξη για "δουλειά" από όλους... Ρεκόρ συμμετοχών η φετινή χρονιά! Φυτώρια 1 & 2, προαγωνιστική & Παίδες-Κορασίδες! Είναι το αποτέλεσμα της συστηματικής δουλειάς που γίνεται στο σύλλογο τα τελευταία χρόνια, με σταθερά βήματα, οργάνωση και στόχο! Μια διαδικασία που ξεκινά από τον Οκτώβρη και στις αρχές Δεκέμβρη μας βρίσκει έτοιμους... Και φέτος με έμπειρους προπονητές-γυμναστές & τους βοηθούς αυτών (Ζήσης-Κώστας-Παύλος-Ελεονώρα) ξεκινήσαμε δυνατά! Μικρές ηλικίες στα φυτώρια, τα νήπια μας τίμησαν φέτος, "όρεξη" & κέφι στη προαγωνιστική, σοβαρότητα και πειθαρχία στα Π-Κ. Μικροί & Μεγάλοι έτοιμοι & δημιουργικοί για μια καλή χιονοδρομική χρονιά... με τον ΕΟΣ Αλμυρού! Μέλη του Δ.Σ. & γονείς δίνουν τον δικό τους αγώνα... Keep Skiing... λοιπόν πάντα στο Χ/Κ Πηλίου με τη συνεργασία της διοίκησης αυτού και των χορηγών μας...

 

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Χιονοδρομίας

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

Καφέ-Εστιατόριο-Ξενώνας
Αλμυρός - τηλ. 2422023100
Νέα Αγχίαλος - Μαγνησίας
Τηλ. 24280 76310 & 78800

stefanis oe
Αθηνών 100 & Λάζου (Βόλος)

Τηλ. 24210 86288

Alfa Web Design

Άλφα - Web - Graphic Design - Αλμυρός
Τηλ. 6978.035370

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος