Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Χιονοδρομία :: Αθλητική Ομάδα
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Ο σύλλογος μετά από πολλά χρόνια συμμετείχε και πάλι σε αγώνες της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας το έτος 2008.

Ε.Ο.Σ Αλμυρού-Αγωνιστική Χιονοδρομία, Παρνασσός στις 20/1 & 22-23/2 2020

Συμμετοχή στην αγωνιστική δράση είχαμε για τους αθλητές του συλλόγου μας στο Χ/Κ Παρνασσού

Περισσότερα...

 

Χ/Κ Βασιλίτσας, Πανελλήνιοι Αγώνες ΠΑΜ-ΠΑΓ στις 30&31.03.2019

Πραγματοποιήθηκε στις 30 & 31 Μαρτίου 2019 στο Χ/Κ Βασιλίτσας ο Πανελλήνιος αγώνας κατηγορίας Παμπαίδων - Παγκορασίδων της ΕΟΧΑ

Περισσότερα...

 

Π.Α.Χ. Διάθλου, Δράμα-Φαλακρό την 17.03.2019

Στη Δράμα και στο Χ/Κ Φαλακρού έγινε ο Πανελλήνιος Αγώνας Διάθλου στις 16 & 17 Μαρτίου 2019 (κατηγορίες ΑΓΕΝ & Π-Κ). Παρόν και σε αυτόν τον αγώνα έδωσε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού.

Περισσότερα...

 

Πανελλήνιος Αγώνας FIS Α.Γ.Ε.Ν. Πισοδέρι Φλώρινας την 19.03.2019

Παρουσία και στην "μεγάλη" κατηγορία των Α.Γ.Ε.Ν. είχε ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού την 19.03.2019

Περισσότερα...

 

2o Κύπελλο Παίδων-Κορασίδων, Παρνασσός 2 & 3.03.2019

Στο Χ/Κ Παρνασσού στις 2 & 3 Μαρτίου 2019 έγινε ο αγώνας του 2ου Κυπέλλου (FIS) κατηγορίας Παίδων - Κορασίδων της Ε.Ο.Χ.Α. με διοργανωτές τους συλλόγους Ε.Ο.Σ. Ασπρών Σπιτιών & Σ.Χ.Ο. Αράχωβας.

Περισσότερα...

 

Πήλιο 8 & 9.02.2019, Προαγωνιστική Νότιας Περιφέρειας

Το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Πηλίου ο αγώνας της προαγωνιστικής κατηγορίας (ΠΑΜ-ΠΑΓ, γεννηθέντες 2007 & 2008) της νότιας Περιφέρειας σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Χ.Α.

Περισσότερα...

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος