Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Ορειβασία :: Δράσεις
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Κίσσαβος την 01.11.2020

1η Νοεμβρίου 2020, Κυριακή και 22 μέλη του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού πραγματοποίησαν ανάβαση στην κορυφή του Κισσάβου (1978μ)

Περισσότερα...

 

Πήλιο την 11.10.2020 - Άνω Κερασιά-Ι.Μ. Φλαμουρίου

Στο πανέμορφο Πήλιο περπάτησαν 26 μέλη του συλλόγου μας την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020

Περισσότερα...

 

Όθρυς, κορυφή Γερακοβούνι την 27.09.2020

Μοναδική η αίσθηση να ανεβαίνεις στο ψηλότερο σημείο και να βλέπεις τον τόπο που κατοικείς από ψηλά...

Περισσότερα...

 

Όθρυς την 07.06.2020 - Νεροσπηλία & Πετροκάναλο

Εκεί που έκρυψε ο Πηλέας τους θησαυρούς του Αχιλλέα όταν ξεκίνησε τον Τρωικό πόλεμο, εκεί που έλουσε τα μαλλιά της η θεά Θέτιδα, εκεί έδωσε το παρόν ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού την Κυριακή 07/06/2020, Νεροσπηλιά Όθρυος!!

Περισσότερα...

 

Όθρυς την 24.05.2020 - Επανέναρξη δραστηριοτήτων!

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού, επανέναρξη δραστηριοτήτων, μετακίνηση με τα ιδιωτικά μας Ι.Χ. (ανά 3 άτομα), τήρηση των κανόνων & υγεινομικών πρωτοκόλλων, αποστάσεις & ατομική υγιεινή μεταξύ των μελών/φίλων που συμμετέχουν.

Την Κυριακή 24 Μαΐου με μια μεγάλη παρέα 45 ατόμων,

Περισσότερα...

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος