Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Ποδηλασία :: Cross Country
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Όθρυς, Ορεινή Ποδηλασία (MTB-23Km) την 17.07.16

Ορεινή ποδηλασία (mountain bike route) στο μυθικό βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ πραγματοποίησε την 17.7.2016 ημέρα Κυριακή, μια 8μελής ομάδα του συλλόγου.

Περισσότερα...

 

Όθρυς Mountain Bike την 02.8.14 (Route 44.8Km)

Την 02.8.2014 πραγματοποιήθηκε ορεινή ποδηλασία στο βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ από 6μελής ομάδα του συλλόγου. Μια διαδρομή 44.8Km με συνολικό χρόνο πορείας 4h & 22min (καθαρός χρόνος περί τις 3h & 10min).

Περισσότερα...

 

Όθρυς - Ορεινή Ποδηλασία (ΜΤΒ)

Ορεινή Ποδηλασία (Mountain Bike) στην Όθρυ: τη Κυριακή 15/7 τέσσερα μέλη του συλλόγου έκαναν ορεινή διαδρομή - ποδηλασία στην Όθρυ.

Περισσότερα...

 

Ποδήλατο Βουνού στην Όθρυ με τον ΕΟΣ Αλμυρού

Τη Κυριακή 07.8.11 μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού πραγματοποίησαν ορεινή ποδηλασία στην Όθρυ κάνοντας μια διαδρομή 19Km. Η εκκίνηση δόθηκε στις 08:00 το πρωί από τα γραφεία του συλλόγου. Στις 09:00 η 10 μελής ομάδα ήταν έτοιμη να εκκινήσει από το Τσατάλι (μνημείο της Αεροπορίας) και σε υψόμετρο 1.192μ.

Περισσότερα...

 

Ποδήλατο βουνού (Mountain bike) στην Όθρυ

Την Κυριακή 04-07-2010 μέλη του ΕΟΣ Αλμυρού πραγματοποίησαν εξόρμηση στην Όθρυ κάνοντας τη διαδρομή Τσατάλι – Ανάβρα με ποδήλατο βουνού (Mountain Bike).

Περισσότερα...

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος