Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Ο.Π. Προστασίας :: Δράσεις
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού-Ομάδα Πολιτικής Προστασία-Πιστοποίηση!

Πιστοποιήθηκε η ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού μετά από εξετάσεις στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου.

Περισσότερα...

 

Όθρυς - Πολιτική Προστασία την 03.05.2014

Στις 03.5.2014 κλήθηκε από την Ελληνική Αστυνομία αλλά και από ξενοδοχείο της Υπάτης στη Λαμία, να συνδράμει ο ΕΟΣ Αλμυρού σε έρευνες για την ανεύρεση τριών (3) "αγνοουμένων" Ισραηλινών τουριστών στην Όθρυ, οι οποίοι είχαν έρθει από τη Παρασκευή το πρωί στο βουνό (με εξοπλισμό) με σκοπό να επισκευθούν τόσο τη Νεροσπηλιά όσο και το φαράγγι της.

Περισσότερα...

 

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού-Βόλος 07.12.2013-Εκδήλωση

Μια «όμορφη» εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 07.12.2013 στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με αφορμή τη παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού (05/12) με οργανωτή το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προσκεκλημένους εθελοντικές οργανώσεις του νομού Μαγνησίας.

Περισσότερα...

 

Πολιτική Προστασία-Εκπαίδευση-Βόλος

Την ετήσια εκπαίδευση της ομάδος Πολιτικής Προστασίας του συλλόγου είχαμε στις 30 & 31 Μαίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Βόλου (στη Β' ΒΙ.ΠΕ.).

Περισσότερα...

 

Πολιτική Προστασία - Όθρυς

Τη Τετάρτη 20/7/11 μέλη της Ομάδος Πολιτικής Προστασίας του ΕΟΣ Αλμυρού πραγματοποίησαν περιπολίες πυροπροστασίας – πυρασφάλειας στην Όθρυ, σύμφωνα με το σχεδιασμό & το πρόγραμμα που έχει κατατεθεί στο συντονιστικό όργανο του Δήμου Αλμυρού. Μετά από ειδοποίηση που έλαβαν από το συντονιστικό όργανο του Δήμου και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο (βαθμός επικινδυνότητας 4 – συνθήκες καύσωνα) τα μέλη της ομάδος, Μόρφης Π, Ζαβός Χ. & Μπέσας Ν. κάλυψαν τη περιοχή μεταξύ Δ.Δ. Κοφών-ελατόδασος Μηλιάς-Τσατάλι-ελατόδασος Πετροκάναλου-Δ.Δ. Κοκκοτών & ώρα 14:00 – 19:30.

Είναι μια εθελοντική δράση του συλλόγου και των μελών του που στηρίζεται υλικά & οικονομικά από τον ίδιο το σύλλογο.

Για τον ΕΟΣ Αλμυρού

Ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας

Π. Μόρφης

 

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος