Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Αναρρίχηση :: Αθλητική Ομάδα :: Αγωνιστική Αναρρίχηση-Περιφ. Αγώνας Βορείου Ελλάδος-Αιγίνιο 26-27.9.2020
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 15 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Στις αρχές του έτους 2009 δημιουργήθηκε η τεχνική αναρριχητική πίστα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

Αγωνιστική Αναρρίχηση-Περιφ. Αγώνας Βορείου Ελλάδος-Αιγίνιο 26-27.9.2020

Στο κλειστό Γυμναστήριο Αιγινίου Πιερίας πραγματοποιήθηκε στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου ο 15ος Περιφερειακός αγώνας Δυσκολίας Βορείου Ελλάδος της Ε.Ο.Ο.Α.

σε συνθήκες Covid-19, εφαρμόζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ο διήμερος αγώνας ήταν και προκριματικός για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα γίνει στο Βόλο στις αρχές του Οκτώβρη. Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού έδωσε το παρόν στον αγώνα με τρείς αθλητές του. Συμμετείχαν την 1η ημέρα: η Ηλέκτρα Παπανάτσιου & η Φωτεινή Βέργα στην κατηγορία «Κορασίδες Α» ενώ την 2η ημέρα ο Δημήτρης Καλλίκας στην κατηγορία «Νέοι Α». Αν και το διάστημα προετοιμασίας των αθλητών μας ήταν σύντομο εντούτοις και οι τρείς τους είχαν πολύ καλή παρουσία η οποία μεταφράστηκε στην 2η θέση για τον Δημήτρη Καλλίκα, στην 3η θέση για την Ηλέκτρα Παπανάτσιου και στην 7η θέση για την Φωτεινή Βέργα (ο καθένας στην κατηγορία του). Και οι τρείς αθλητές μας πέρασαν στους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την διάκρισή τους & φυσικά την προσπάθεια που κατέβαλαν! Στον αγώνα συμμετείχαν σωματεία από Αιγίνιο, Θεσσαλονίκη, Καστοριά, Ιωάννινα, Προσοτσάνη, Αριδαία, Αλμυρό, Τρίκαλα, Καλαμπάκα, Βόλο, Φλώρινα, Ξάνθη, Καβάλα, Δράμα & Κομοτηνή με τους περισσότερους από τους αθλητές τους. Την αποστολή του συλλόγου μας συνόδευσαν ως προπονητής και αρχηγός αποστολής ο κ. Νίκος Μαργωμένος & ο κ. Άγγελος Μπράβος παρουσία και των γονέων των αθλητών μας. Επόμενο ραντεβού μας λοιπόν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού – Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος