Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Αναρρίχηση :: Αθλητική Ομάδα :: Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Νέων, Ιταλία 21-31.8.2019 Ε.Ο.Σ. Αλμυρού-Αθλητής: Καλλίκας Δημήτριος
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 11 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Στις αρχές του έτους 2009 δημιουργήθηκε η τεχνική αναρριχητική πίστα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Νέων, Ιταλία 21-31.8.2019 Ε.Ο.Σ. Αλμυρού-Αθλητής: Καλλίκας Δημήτριος

Στην Ιταλία με την Εθνική Ομάδα Αγωνιστικής Αναρρίχησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων βρέθηκε ο αθλητής του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού κ. Δημήτρης Καλλίκας.

Η συμμετοχή του αυτή ήρθε ως αποτέλεσμα των πολύ καλών εμφανίσεών του στο Ελληνικό Κύπελλο & Πρωτάθλημα και έτσι επάξια κέρδισε τη θέση του στην Εθνική ομάδα και στην κατηγορία Νέοι Β. Η Ελληνική αποστολή αποτελούμενη από 10 αθλητές & τους συνοδούς αυτών, βρέθηκε στο Τρεντίνο της Ιταλίας το διάστημα 21 - 31 Αυγούστου 2019. Πολλές και σημαντικές οι εμπειρίες που αποκόμισαν οι αθλητές της Ελληνικής Ομάδας, σίγουρα θετικό η παρουσία τους εκεί, σε ένα μεγάλο αναρριχητικό γεγονός, αλλά μπροστά τους & γενικότερα στην Ελληνική αναρρίχηση υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για να ανέβει επίπεδο με τη βοήθεια όλων, Ομοσπονδίας, συλλόγων, προπονητών, γονέων, τοπικών κοινωνιών. Συγχαίρουμε όλους για τις προσπάθειές τους και ειδικότερα των αθλητή μας και του ευχόμαστε υγεία & δύναμη να συνεχίσει την προσπάθειά του.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος