Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Αναρρίχηση :: Αθλητική Ομάδα :: 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγων.Αναρρίχησης (Δυσκολία), Βόλος 20&21.4.19
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 14 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Στις αρχές του έτους 2009 δημιουργήθηκε η τεχνική αναρριχητική πίστα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγων.Αναρρίχησης (Δυσκολία), Βόλος 20&21.4.19

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 20 & 21 Απριλίου 2019 στο Βόλο το 30ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αγων. Αναρρ. της ΕΟΟΑ (αγώνισμα δυσκολίας).

Το Σάββατο 20 Απριλίου αγωνίσθηκαν οι προ αγωνιστικές κατηγορίες, ενώ την Κυριακή 21 Απριλίου οι αγωνιστικές. Το Σάββατο λοιπόν ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού έδωσε το παρόν με τρεις (3) αθλήτριές του οι οποίες είχαν ήδη πάρει την πρόκρισή τους από τον αγώνα του Αιγινίου, συμμετείχαν οι κάτωθι: Παπανάτσιου Ηλέκτρα (Κορασ.Α), Βέργα Φωτεινή (Κορασ.Β) & Ζορμπά Βασιλεία (Κορασ. Β) χωρίς μεν κάποια διάκριση αλλά αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες από τη συμμετοχή τους και μόνο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Την Κυριακή σειρά είχε ο αθλητής μας Καλλίκας Δημήτριος ο οποίος με εξαιρετική προσπάθεια στην κατηγορία του (Νέοι Β) αλλά άτυχος στις λεπτομέρειες και τον χρόνο κατέλαβε την Πανελλήνια θέση της κατηγορίας του. Όμως η σκληρή δουλειά από την πλευρά του αθλητή μας αλλά και του σωματείου και φυσικά τα καλά του αποτελέσματα τον οδηγούν στην πόρτα της Εθνικής αγωνιστικής Ομάδας για την κατηγορία του, μια σημαντική διάκριση αλλά και τιμή τόσο για τον ίδιο όσο και για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού. Συνοδοί και σε αυτόν τον αγώνα, οι γονείς των αθλητών, ο προπονητής μας κ. Μαργωμένος και το μέλος κ. Φυτιλής. Το 30ο Πανελλ. Πρωτάθλημα πέρασε στην "ιστορία" οι καλές προσπάθειες των αθλητών και η συμμετοχές έδωσαν το "μήνυμά τους" και σίγουρα θα πρέπει όλοι για τη συνέχεια να βοηθήσουν στον σωστό προγραμματισμό,  την άνοδο του αθλήματος και την προσοχή τους στους αθλητές!

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγων. Αναρρίχησης

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος