Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Αναρρίχηση :: Αθλητική Ομάδα :: 27ο Κυπ.Αγων.Αναρ-σης, Βόλος 6&7.4.19 (1ος Αγώνας)
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 12 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Στις αρχές του έτους 2009 δημιουργήθηκε η τεχνική αναρριχητική πίστα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

27ο Κυπ.Αγων.Αναρ-σης, Βόλος 6&7.4.19 (1ος Αγώνας)

Στις 6 & 7 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Βόλο με μεγάλη συμμετοχή αθλητών (περί τους 230 αθλητές σύμφωνα με τους διοργανωτές) ο 1ος αγώνας του 27ου Κυπέλλου 

Αγωνιστικής Αναρρίχησης «Αθ. Λευκαδίτη» της Ε.Ο.Ο.Α. με διοργανωτή σύλλογο τον Ε.Ο.Σ. Βόλου. Παρόν και σε αυτόν τον αγώνα ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού με συμμετοχή πέντε (05) αθλητών μας. Το Σάββατο 6/4 έγιναν οι αγώνες στις προ αγωνιστικές κατηγορίες όπου συμμετείχαν οι αθλητές: Ζορμπά Μαρία (Κορ.Γ/2010), Βέργα Φωτεινή (Κορ.Β//2008), Ζορμπά Βασιλεία (Κορ.Β/2009), Παπανάτσιου Ηλέκτρα (Κορ.Α/2007) με την Βέργα Φ. να παίρνει την 12η θέση ως καλύτερη κατάταξη. Την Κυριακή 7/4 είχαμε συμμετοχή του αθλητή μας Καλλίκα Δημήτριου ο οποίος συμμετείχε στην κατηγορία Νέοι Β/2004 και πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση η οποία τον έφερε στην πρώτη θέση με ισοβαθμία με τον αθλητή του ΕΟΣ Χαλκίδας κ. Λαυρεντάκη Φίλιππο. Άλλο ένα βάθρο για τον αθλητή μας που πιστοποίησε και πάλι το υψηλό αγωνιστικό του επίπεδο! Αρχηγός αποστολής και προπονητής στους αγώνες ήταν ο προπονητής μας κ. Νίκος Μαργωμένος. Ωραίες προσπάθειες και εικόνες σε ένα "γεμάτο" αγωνιστικό διήμερο της αναρρίχησης. Η τελική κατάταξη των αθλητών θα γίνει/κριθεί στον δεύτερο αγώνα του κυπέλλου στην Κομοτηνή. 

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγων. Αναρρίχησης

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος