Περιήγηση: ΕΟΣ Αλμυρού :: Αναρρίχηση :: Αθλητική Ομάδα :: Αγων.Αναρρίχηση, Αιγίνιο 16-17.3.2019, 14ος Περιφ.Αγ.Βορείου Ελλάδος (προκριματικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος). Επιτυχίες του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού!
Χορηγοί 2019
Εορτολόγιο
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Έχουμε 13 επισκέπτες συνδεδεμένους

Συνολικές επισκέψεις

Stats

Ο Αλμυρός on-line

almyroscity

Αθλητική Ομάδα

Στις αρχές του έτους 2009 δημιουργήθηκε η τεχνική αναρριχητική πίστα στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο της πόλης του Αλμυρού.

Αγων.Αναρρίχηση, Αιγίνιο 16-17.3.2019, 14ος Περιφ.Αγ.Βορείου Ελλάδος (προκριματικός Πανελληνίου Πρωταθλήματος). Επιτυχίες του Ε.Ο.Σ. Αλμυρού!

Στο κλειστό Γυμναστήριο Γυμνασίου Αιγινίου πραγματοποιήθηκε στις 16 & 17 Μαρτίου ο 14ος Περιφερειακός αγώνας Δυσκολίας Βορείου Ελλάδος της Ε.Ο.Ο.Α. σύμφωνα και με το αγωνιστικό της πρόγραμμα.

Οι αγώνες και των δύο ημερών ήταν και προκριματικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Απριλίου. Την μέρα έγιναν οι αγώνες στις κατηγορίες Παίδες & Κορασίδες Α & Β (έτη γέννησης 2006-2007 & 2009-2009) ενώ την μέρα έγιναν οι αγώνες στις κατηγορίες: Νέοι & Νέες Α & Β (2002-2003 & 2004-2005), Έφηβοι & Νεάνιδες και τέλος Άνδρες & Γυναίκες. 13 συνολικά σωματεία, από την Μαγνησία και πάνω, συμμετείχαν στους αγώνες αυτό το 2ήμερο. Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού έδωσε το παρόν και σε αυτόν τον αγώνα. Συμμετείχαμε με 4 από τους 6 αθλητές μας που είχαν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες. Συμμετείχαν οι: Δημήτρης Καλλίκας (Νέοι Β), Ηλέκτρα Παπανάτσιου (Κορασίδες Α),  Φωτεινή Βέργα & Βασιλεία Ζορμπά (Κορασίδες Β). Αγγίξαμε την απόλυτη επιτυχία αφού οι 3 από τους 4 αθλητές μας (οι τρεις πρώτοι που αναφέρονται ήτοι οι Καλλίκας, Παπανάτσιου, Βέργα) πέρασαν στους τελικούς! Μάλιστα, ο αθλητής μας Δημ. Καλλίκας κατέκτησε την θέση στην κατηγορία του με σχετική άνεση. Πολύ καλή και η παρουσία της Ζορμπά αλλά η πρώτη της χρονιά στην αναρρίχηση και η απειρία της δεν της έδωσαν το δικαίωμα για κάτι καλύτερο. Ήταν το αποτέλεσμα της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στο τμήμα της αγωνιστικής αναρρίχησης του συλλόγου μας. Την αποστολή του συλλόγου μας συνόδευσαν ως προπονητής και αρχηγός αποστολής οι κ.κ. Ν. Μαργωμένος & Μ. Φυτιλής παρουσία και των γονέων των αθλητών μας. Επόμενο ραντεβού μας στο κύπελλο "Αθ. Λευκαδίτη" που θα γίνει στον Βόλο στις αρχές Απριλίου. Δείτε τα αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.eooa.gr/?p=4039

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Τμήμα Αγωνιστικής Αναρρίχησης

 
Ακολουθήστε μας!

Χορηγοί Ιστοσελίδας

colibri

Μυρμιδόνων 2 & Αθηνών - Κεντρική Πλατεία
Τηλ. 24220 29140

 


Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Αλμυρού. Η δημιουργία της ιστοσελίδας μας έχει ως στόχο και σκοπό την ενημέρωση των μελών αλλά και των φίλων του συλλόγου για τις δράσεις μας, την άμεση και έγκαιρη επικοινωνία μαζί τους, την επικοινωνία με όλους τους ορειβατικούς συλλόγους ανά την Ελλάδα, την παροχή πληροφοριών προς όλους, για την νοτιοδυτική Μαγνησία, την επαρχία Αλμυρού και τον ορεινό όγκο της Όθρυος. Ο σύλλογος τηρώντας πιστά το καταστατικό του, καλλιεργεί τα αθλήματα της χιονοδρομίας, της αγωνιστικής αναρρίχησης και οργανώνει ορειβατικές εξορμήσεις στα Ελληνικά βουνά. Στα πλαίσια του εθελοντισμού, έχει προσφάτως οργανώσει ομάδα πολιτικής προστασίας (εγκεκριμένη), με τομέα δράσης τα όρια του δήμου Αλμυρού, υπό το συντονιστικό όργανο του δήμου, προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο και βοηθώντας στη προστασία του ορεινού όγκου της Όθρυος. Οι αθλητικές δράσεις μας αλλά και η προστασία και ανάδειξη των Ελληνικών βουνών, οδήγησαν στην αποδοχή του συλλόγου στη τοπική κοινωνία, στην αύξηση των μελών μας και σε μαζική συμμετοχή στις δραστηριότητές μας. Να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου που βοήθησαν στο «χτίσιμο» της ιστοσελίδας, στα κείμενα, στις πληροφορίες και τις φωτογραφίες. Τέλος να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που βοήθησαν και βοηθούν το σύλλογο έως και σήμερα.

Ε.Ο.Σ. Αλμυρού (1983) / Ο Πρόεδρος